Direkt fran Noosa.

Bussresan igar gick bara bra! Grejen med oversvamningarna verkar va sa att nar det val svammer over DA SVAMMAR DET OVER! Men nar solen kommer fram forsvinner vattnet ratt fort. Allt gick bra i alla fall!

Nar vi kom fram till Noosa satt vi dock verkligen i skiten. Vi vagade inte boka nagot boende eftersom vi kanske inte skulle kunna komma hit pga av vattnet. Vi satt vid en busshallplats nagonstans i varlden och raknade nastan med att fa sova en natt ute. Vara hjaltar, Alex och Danne raddade oss dock da dom hade kommit fram till Noosa nagra timmar tidigare och lyckades att paxa ett rum till oss pa deras hostel. Sa nu bor vi, och hanger med dom. Danne ar fran Goteborg, och Alex fran Tyskland. Ritkigt harliga grabbar!

Imorgon drar vi dock vidare ut och paddla har i Noosa. Ser fram emot det, aven fast jag har akt pa varlden forkyldning. Frida och grabbarna ar nere vid stranden, jag sitter har och tar det lite lugnt. Ska ga ut i skuggan nu och lasa en bok.

Nu dor mitt internet snart, men ni fick er en snabb update i alla fall. Vet ej nar vi har internet nasta gang, kanske om nagra dagar. Vi kanske hinner slanga in ett inlagg innan vi drar imorgon. Annars hors vi nar vi hors!

Skickar massa karlek fran andra sidan jorden. Pusss Julia



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0