Vi ses på Baaaali mina vänner!

Detta mina vänner, blir ett snabbt inlägg! Vi vet att vi inte rikitgt har varit jättebra på att uppdatera på sistone, och detta kommer låta drygt, men, det händer så mycket saker hela tiden att man inte riktigt vet vad man ska skriva om. Där har ni sanningen i alla fall!
Vi befinner oss just nu i fantastiska Perth. Under de senaste dagarna har vi bott med Olessia och Mark, som har varit helt fantastiska! Vi har verkligen kännt oss som hemma här. Bröllopet i förrgår var helt underbart och vi dansade och sjöng kareoke ända in på småtimmarna.
Men nu får ni hålla i hatten! Tanken var ju att vi skulle stanna här i Perth några veckor, men efter att ha träffat många människor, både lokalbefolkning och turister har vi bestämt oss för att åka några veckor till Bali. Så, om ungefär 15 min kommer taxin och plockar upp oss och kör oss till flygplatsen. Vi fullkomligt älskar australien, men vi är lite trötta på regnet och på de dyra priserna. Sååååååååå, Baliiiiiii!!!!!! Here weeee cooooomeeeee :D
Förstå att vi lämnar våra stora ryggor, och eeeeendast tar med oss dessa små! 3 linnen, 2 kjolar och 1 bikini, vad mer behöver man i himmelriket, tro?
Så. Jävla. Många. Sedlar! 10 000 rupier är ca 1 dollar. Ja, ni kan ju tänka er hur det blir när man växlar in ca 5000 svenska kr....
Tillgång till intnernet och dator på den lilla ön är ingen vi räknar med. Vi hör av oss igen när vi landar i perth, i mitten på April.
Ha det bääääst!! Tänker på er där hemma
Julia och Frida

Kommentarer
Postat av: e

När hade ni tänkt o komma hem? <3

2012-04-09 @ 23:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0