Kvällsinlägg direkt från Bondi Beach!

Go'kväll! Nu sitter vi här i en trapp, du vet som man gör när internet inte funkar någonstans, förutom i trappen.
Vi har nu lämnat Sydney City och befinner oss just nu i Bondi Beach. Vi lämnade ett helt fantastiskt rum hos Elin och checkade istället in på ett hostel. Detta ställe är minst sagt speciellt. Vi bor med några brudar från frankrike, och en från Tyskland. Vi har ju inte ens varit här en natt ännu, men det är ganska livligt så vi får se om vi får någon sömn. Nu är klockan snart 00.00 här och vi börjar bli lite trötta. Tänkte ta en hyffsat tidig kväll ikväll eftersom vi var ute igår.
Igår kväll gick vi till ett ställe som heter Bondi Road. Vi träffat ett gäng aussis och drack lite öl, snackade lite skit och dansade lite :D Det var fantastiskt trevligt. Vi ska nog möta upp dom imorgon kväll och käka middag innan vi ska vidare till Byron om några dagar.
Det är ju lite otur att det ska bli lite busväder nu när vi precis kommit till stranden. Idag var det helmulet men vi låg på stranden några timmar i alla fall. "Solen tar ju inte om den inte syns" - det fick vi ju äta upp rätt snabbt! Imorgon blir det kanske regn, då drar vi mot City och kollar runt lite. Om det är sol så ska vi bada! Dessa svåra beslut står vi inför varje dag, det är inte lätt ska ni veta.
Go'natt hälsar två tjejer som inte trodde att man kunde bränna sig på svarta moln! Hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0