Some call it Fraser, we call it heaven

Shit, vi vet inte riktigt var vi ska börja. Vi har fallit pladask, gjort en riktigt faceplant när den stora ormen kom. Trodde vi ja! Och nej, det är inte en man vi pratar om för en gångs skull, utan en ö. Världens absolut finaste ö. Fraser Island, Australien.

Som vanligt när vi sitter vid denna skärm håller tiden på att rinna ut. Men vi ska försöka sammanfatta så gott det går!

Frasor Island är världens största sandö, där vi spenderat de 3 senaste dagarna. Vi har varit en grupp härliga människor på 27 personer som åkt runt i stora bilar, tältat, festat, badat, spelat spel, varit bajsrädda för ormar, spindlar och dingos (vildhund som är helt crazy) och bara haft det så. jävla. bra!!! Det är svårt att förklara allt de vi egentligen känner, så det är nog bättre om vi låter bilderna tala.

Vi båda mår i alla falll väldigt bra här nere, och de senaste dagarna har varit bland de bästa i våra liv. (även om Fridas telefon inte riktigt håller med) Det finns många historier om denna ö, ska ni veta. Men dessa får ni höra när vi kommer hem.

Imorgon bär det av till Airlie Beach (just nu regnar det helt sjukt mycket så vi hoppas verkligen inte att det blir massa översvämningar och bajs eftersom vi ska sitta på en buss i 13 timmar) där stannar vi några dagar för segling och andra utflykter. Ser fram emot detta sjukt mycket! Alla nya fina vänner som vi träffat på Frasor måste vi tyvärr lämna imorgon, men vi hoppas på att hamna på samma båt i Airlie.

Aja, här har ni allt. Eller nej, inte ens en hundradel, men det är allt ni får just nu.

Kram på er! Skickar lite kärlek också

Julia och Frida

Kommentarer
Postat av: Moster A

Det låter helt underbart, och ser alldeles fantastiskt ut! Många kramar! Anna

2012-03-16 @ 10:17:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0